Vloerwissers

 

Wij bieden een innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun vloeren schoon te houden: onze olie geïmpregneerde vloerwissers.

Onze vloerwissers zijn ontworpen om zelfs het meest hardnekkige vuil op te nemen. Dankzij de olie impregnatie van de wissers, wordt vuil effici├źnt opgenomen en vastgehouden, zodat uw vloeren er altijd netjes uitzien. Bovendien hebben onze vloerwissers een lange levensduur en zijn ze geschikt voor vrijwel alle typen vloeren, van hardhout tot tegels en beton.

Met Deep Dye’s olie ge├»mpregneerde vloerwissers wordt vloeronderhoud een stuk makkelijker en effici├źnter. U hoeft niet langer tijd en geld te verspillen aan dure schoonmaakmiddelen en arbeidsintensieve schoonmaakprocessen. Onze vloerwissers zijn duurzaam, effectief en eenvoudig in gebruik, en besparen u daarmee tijd en geld.

Wilt u meer informatie over onze olie geïmpregneerde vloerwissers en hoe deze uw bedrijf kunnen helpen om de vloeren schoon te houden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

 

Handwissers

 

Naast onze olie geïmpregneerde vloerwissers, bieden wij ook olie geïmpregneerde handwissers aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun werkoppervlakken schoon te houden.

Onze handwissers zijn ontworpen om vuil en vet grondig te verwijderen van werkbladen, machines en andere oppervlakken. Dankzij de olie impregnatie van de wissers, worden vuil en vet effici├źnt opgenomen en vastgehouden, zodat uw werkoppervlakken er altijd netjes uitzien. Bovendien zijn onze handwissers duurzaam en herbruikbaar, wat betekent dat u geld bespaart op wegwerp doekjes en een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Met Deep Dye’s olie ge├»mpregneerde handwissers wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger en effici├źnter. U hoeft niet langer tijd en geld te verspillen aan dure schoonmaakmiddelen en arbeidsintensieve schoonmaakprocessen. Onze handwissers zijn geschikt voor vrijwel alle werkoppervlakken en zijn ideaal voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en andere sectoren waar hygi├źne van groot belang is.

Wilt u meer informatie over onze olie geïmpregneerde handwissers en hoe deze uw bedrijf kunnen helpen om de handen schoon te houden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

 

Download brochure vloerwissers