Laat professioneel uw vloerkleed schoonmaken

Een vloerkleed wordt niet alleen gebruikt om uw interieur aan te kleden. Op gladde en koude vloeren is een vloerkleed noodzakelijk om van warme voeten te genieten. Uit welke stof uw vloerkleed ook bestaat, het kleed zorgt voor gezelligheid en een warme sfeer. Omdat sommige kostbare vloerkleden soms zeer oud kunnen zijn, kan een vloerkleed ook een emotionele waarde hebben. Kortom, een vloerkleed speelt meestal een erg belangrijke rol in het interieur. Daarom wilt u uw vloerkleed zo lang mogelijk mooi houden. Een mooi vloerkleed is ook een schoon vloerkleed. Op professionele wijze uw vloerkleed schoonmaken kan dan nodig zijn.

 

 

Waar kunt u het schoonmaken van uw vloerkleed professioneel laten uitvoeren?

 

Het zeer grondig reinigen van uw vloerkleed, houdt een volledig bewassing in. Hierbij wordt het vloerkleed volledig ondergedompeld. Er zijn niet veel bedrijven die zich hiermee professioneel bezighouden. Deep Dye is een professionele wasserij voor vloerkleden en matten. Als marktleider in Nederland, weet u zeker dat uw vloerkleed weer blinkend en als nieuw terugkomt. Het is mogelijk om uw vloerkleed op werkdagen bij ons langs te brengen voor reiniging. Uiteraard duurt het een tijdje voordat uw vloerkleed gereinigd en gedroogd is, dus wij maken dan direct een afspraak wanneer u uw vloerkleed weer schoon en blinkend kunt ophalen.

 

 

 

Een vloerkleed laten schoonmaken door Deep Dye 

 

Wilt u uw vloerkleed laten schoonmaken, maar heeft u een kostbaar vloerkleed? Dan wilt u uiteraard dat uw vloerkleed professioneel wordt gereinigd en met verstand van zaken. Bij Deep Dye is uw vloerkleed in de beste handen. In onze grote wasserij, zorgt ons ervaren team van medewerkers voor een zo optimaal mogelijke schoonmaak en dat uw vloerkleed een blikvanger in uw woonkamer wordt. Als u niet in staat bent om uw vloerkleed langs te brengen en op te halen, meldt dit ons dan. Wij hebben een uitgebreid netwerk van logistieke partners. Het is bij Deep Dye gratis mogelijk om uw vloerkleed op te laten halen en schoon terug te laten brengen.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!