Laat uw vloerkleed reinigen door professionals

Heeft u thuis een mooi vloerkleed liggen? Een vloerkleed is een zeer belangrijk woonelement. Vooral als u gladde vloeren heeft, dan maakt een vloerkleed uw interieur warmer en gezelliger. Bovendien zorgt een vloerkleed voor warme voeten en kinderen spelen hier comfortabel op. Nu reinigt ongetwijfeld uw vloerkleed regelmatig, maar in de loop der jaren kunnen er vlekken in blijven zitten die u er niet uitkrijgt. Ook zit er dieper in het vloerkleed ongetwijfeld nog verborgen vuil. Laat daarom eens uw vloerkleed reinigen door professionals. U zult zien, dat uw vloerkleed er weer als nieuw uitziet.

 

 

Is het laten reinigen van een vloerkleed veilig?

 

Sommige vloerkleden zijn al erg oud en soms zeer kostbaar. Misschien dat uw vloerkleed al van generatie op generatie meegaat? Dan is uw vloerkleed niet alleen praktisch, maar zit er ook een grote emotionele waarde aan. Natuurlijk vraagt u zich af of het laten reinigen van een vloerkleed wel veilig is? Dit hangt af van wie uw vloerkleed reinigt. Er zijn maar weinig specialisten die professioneel een vloerkleed kunnen reinigen. Wilt u dit door de echte specialist laten doen? Kies er dan voor om uw vloerkleed naar Deep Dye te brengen. Wij zijn marktleider in Nederland op het gebied van vloerkleedreiniging. Hiervoor hebben wij een wasruimte van meer dan 700 m² tot onze beschikking. Wij reinigen alle soorten vloerkleden, dus ook uw vloerkleed reinigen wij professioneel.

 

 

 

Een vloerkleed laten reinigen door Deep Dye 

 

Is het tijd dat uw vloerkleed eens grondig wordt gereinigd? Laat dit dan doen in de beste vloerkledenwasserij van Nederland en breng uw vloerkleed naar Deep Dye. Zowel particulieren als bedrijven, kunnen hier op werkdagen hun vloerkleed brengen. U krijgt dat tegelijk te horen wanneer u uw schone en fris geworden vloerkleed weer kunt ophalen. Bent u niet in staat om uw vloerkleed langs te brengen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Wij werken samen met logistieke partners, die uw vloerkleed komen halen en brengen. Onze haal en breng service is geheel gratis, zo geniet u binnenkort weer van een prachtig gereinigd en fris ruikend vloerkleed.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!