Laat uw vloerkleed professioneel reinigen

Er zijn talloze verschillende soorten vloerkleden. Vloerkleden van een bepaalt materiaal en een bepaalde vorm of afmeting. Er zijn hoogpolige en laagpolige vloerkleden en vloerkleden die zeer oud zijn. Gebruikt u ook een vloerkleed in uw woonkamer of slaapkamer? Een vloerkleed is nuttig, want het zorgt ervoor dat u warme voeten houdt. Tevens zorgen vloerkleden voor een bepaalde uitstraling en creëert u hier warmte en gezelligheid mee. Een goede kwaliteit vloerkleed zal ook na jarenlang gebruik niet snel slijten. Toch kan het vloerkleed in de loop der tijd vlekken bevatten die u er niet meer uit krijgt. Laat dan uw vloerkleed professioneel reinigen.

 

 

Laat het professioneel reinigen van een vloerkleed over aan de specialist

 

Het professioneel reinigen van een vloerkleed kunt u niet zelf. Uiteraard maakt u bij het schoonmaken ook uw vloerkleed schoon, maar een diepe reiniging kunt u niet. Dit kan enkel, als u het reinigen overlaat aan een specialistische wasserij. Nu zijn er in Nederland niet zoveel professionele wasserijen voor vloerkleden. Breng daarom uw vloerkleed naar Deep Dye. Wij hebben een professionele wasserij, waar uw vloerkleed intensief wordt gereinigd. Of u nu een Perzisch tapijt wilt reinigen, een los kleed of loper, wij kunnen het. Na het reinigen weet u weer hoe stralend uw vloerkleed er oorspronkelijk uitzag.

 

 

 

Uw vloerkleed professioneel laten reinigen door Deep Dye

 

Of u nu als particulier uw vloerkleed professioneel wilt laten reinigen of zakelijk, u bent altijd welkom om op werkdagen uw vloerkleed bij ons langs te brengen. U krijgt direct te horen wanneer uw vloerkleed gereinigd is en u deze kunt ophalen. Is het zelf langs brengen en halen geen optie voor u? Maak dan gebruik van onze logistieke dienstverlening. Wij kunnen gratis uw vloerkleed ophalen en na reiniging weer terugbrengen. Uiteraard mag u er ook vanuit gaan, dat wij tijdens het reinigen aandacht aan duurzaamheid besteden. Tevens doneren wij ´Trees for the Future´, waarmee wij het planten van bossen stimuleren.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!