Vloerkleed

 

Bij Deep Dye vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een duurzamere en schonere wereld. Daarom bieden we naast onze andere diensten ook het wassen van vloerkleden aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Het regelmatig wassen van vloerkleden is niet alleen belangrijk voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van uw kleden. Vuil en stof kunnen zich ophopen in de vezels van uw kleden en zo de levensduur verkorten. Bovendien kunnen vlekken en geuren ontstaan die met reguliere reiniging niet altijd te verwijderen zijn.

Bij Deep Dye maken we gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en apparatuur om uw vloerkleden grondig te reinigen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het wassen van verschillende soorten kleden en weten precies welke methode het meest effectief is voor uw specifieke kleden. Daarnaast houden we altijd rekening met de materialen en kleuren van uw kleden om zo de beste resultaten te garanderen.

Door uw vloerkleden te laten wassen bij Deep Dye, draagt u niet alleen bij aan een schonere en hygiënische omgeving, maar ook aan een duurzamere wereld. We maken namelijk gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verpakkingen om onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

 

Door verschillende logistieke partnersamenwerkingen hebben we voor Nederland een landelijke dekking, met als extra servicepunten de meeste stomerijen in Nederland.

Aan de westgrens van Duitsland tot aan het Roergebied worden de servicepunten met eigen routes bediend voor het ophalen en terugbrengen van vloerkleden (An der Westgrenze Deutschlands zum Ruhrgebiet werden die Servicelstellen mit eigenen Routen zur Abholung und Rückgabe von Teppichen betrieben).

 

Wilt u meer weten over onze service voor het wassen van vloerkleden? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het behouden van de levensduur van uw kleden en het bijdragen aan een duurzamere wereld.