Wilt u uw tapijt professioneel reinigen?

Met een tapijt in uw woonkamer, heeft u een beeldbepalend woonitem waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Tapijten zijn in allerlei soorten verkrijgbaar en er bestaan tapijten die al decennia of honderden jaren oud zijn. Van een hoge kwaliteit tapijt, heeft u letterlijk levenslang plezier. Voorwaarde is wel, dat u het tapijt regelmatig goed schoonmaakt. Voor een echt schoon tapijt, moet u deze professioneel reinigen. Dit kan alleen bij een professionele wasserij. Uw tapijt krijgt dan letterlijk een bad, waardoor deze zeer grondig wordt gereinigd. Vlekken en dieper verborgen vuil worden zo uit het tapijt gehaald, zodat uw tapijt er weer een tijdje tegenaan kan.

 

 

Waar kunt u terecht voor het professioneel reinigen van tapijt?

 

Er zijn in Nederland niet veel professionele wasserijen voor tapijten te vinden. Daarom kan Deep Dye zich met recht marktleider noemen op het gebied van het professioneel reinigen van tapijt. Wij hebben een wasserij van ruim 700 m², waar wij alle soorten tapijten van diverse afmetingen reinigen. Ons team van deskundige medewerkers is ruim ervaren en weten iedere vlek uit uw tapijt te krijgen. Iedereen, ook als u particulier bent, kan op werkdagen een tapijt langs brengen om te laten reinigen. Wij maken dan direct een afspraak met u voor het ophalen van uw tapijt.

 

 

 

Uw tapijt professioneel laten reinigen door Deep Dye 

 

Is het tijd om uw tapijt professioneel te laten reinigen? U bent met ieder soort tapijt van harte welkom bij Deep Dye. Ook als u niet in de gelegenheid bent om uw tapijt langs te brengen, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Aangezien wij landelijk opereren en een goede logistieke dekking hebben, is het ook mogelijk om uw tapijt gratis te laten ophalen en na reiniging terug te laten brengen. U krijgt uw tapijt met de originele frisse kleuren en zonder vlekken thuis geleverd, zodat u hier weer een jaar van kunt genieten.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!