Stomerij Service

Diepere reiniging, betere resultaten - dat is wat u kunt verwachten van onze stomerijservice. Bij Deep Dye bieden we specialistische reiniging aan voor een breed scala aan items, waaronder vloerkleden, leer en suede, trouwjurken en gordijnen. We halen deze items wekelijks op bij uw stomerij en reinigen ze met de grootste zorg en expertise. Het resultaat? Een verbluffend schone, frisse uitstraling die uw klanten zullen waarderen.

Maar dat is nog niet alles - wij bieden ook stomerijartikelen aan, zoals zeep, kledinghangers en inpakplastic. Dit betekent dat u alles wat u nodig heeft voor uw stomerij, bij ons kunt vinden. Wij zijn uw one-stop-shop voor al uw stomerijbenodigdheden.

Met onze stomerijservice kunt u vertrouwen op onze deskundige kennis en vaardigheden om uw klanten tevreden te stellen en uw bedrijf te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw stomerij naar een hoger niveau te tillen.

 

Wij zijn trots om partner te zijn van stomerijen en textielbedrijven voor het ophalen en reinigen van huistextiel. Met onze expertise in specialistische reiniging zorgen wij ervoor dat deze kostbare items op de juiste manier worden gereinigd en weer als nieuw terugkomen bij de klant.

Onze werkwijze is eenvoudig en effectief. Wij rijden wekelijks langs de aangesloten stomerijen en textielbedrijven om het opgegeven huistextiel op te halen en naar onze eigen specialistische reinigingslocatie te brengen. Hier wordt het huistextiel grondig gereinigd met behulp van onze geavanceerde reinigingsapparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen.

Onze specialisten zijn opgeleid om elk type huistextiel op de juiste manier te behandelen en te reinigen, waardoor het er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. We streven naar een snel en efficiënt proces, zodat de stomerijen en textielbedrijven hun klanten snel en probleemloos kunnen bedienen.

Wij geloven in een duurzame aanpak en streven naar een minimale impact op het milieu. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en zorgen we ervoor dat het water dat we gebruiken tijdens het reinigingsproces op de juiste manier wordt afgevoerd en verwerkt.

Als partner van de stomerijen en textielbedrijven zijn wij er trots op om een belangrijke rol te spelen in het reinigingsproces van huistextiel, waaronder vloerkleden. Wij streven ernaar om de beste service en kwaliteit te bieden aan onze partners en hun klanten, zodat zij kunnen genieten van schoon en fris huistextiel.