Stageplek

Wil jij graag werkervaring opdoen op het gebied van marketing en communicatie? Deep Dye biedt vanaf april 2023 een uitdagende stageplek aan voor een ambitieuze student Marketing & Communicatie op HBO-niveau.

Bij Deep Dye werk je in klein team aan verschillende marketing- en communicatieprojecten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van content creatie, social media marketing, SEO, en nog veel meer. Bovendien werk je aan projecten die bijdragen aan een duurzamere wereld, waardoor je niet alleen werkervaring opdoet, maar ook een positieve bijdrage levert aan de maatschappij.

Als stagiair Marketing & Communicatie werk je nauw samen met de sales. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en uit te werken, en je hebt de mogelijkheid om veel te leren over onze branche.

Ben jij een zelfstandige en proactieve student met een passie voor marketing en communicatie? Ben je op zoek naar een stageplek waar je echt het verschil kunt maken? Solliciteer dan nu bij Deep Dye en bouw aan een mooie toekomst in de marketing- en communicatiesector!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via info@deepdye.nl