Laat regelmatig uw schoonloopmat schoonmaken

Met een schoonloopmat bij uw entree, voorkomt u dat steentjes, vuil en vocht uw bedrijfspand binnen worden gelopen. Een schoonloopmat bestaat uit stugge kunststof vezels, die het grove vuil van de schoenzolen afschrapen, zodra u er overheen loopt. Een schoonloopmat kan in verschillende formaten worden aangeschaft, waarmee u zelfs de vloer van uw gehele inkomhal kunt bedekken. Uiteraard zal uw schoonmaker de mat dagelijks of enkele malen per week stofzuigen, maar dit is geen grondige reiniging. Professioneel uw schoonloopmat schoonmaken is de enige mogelijkheid om weer te genieten van een grondig en diep gereinigde schoonloopmat. Hiervoor kunt u terecht bij Deep Dye.

 

 

Tijdens het schoonmaken van de schoonloopmat zit u nooit zonder

 

Deep Dye is een professionele wasserij waar wij uw schoonloopmat grondig reinigen. Wij zijn hier marktleider in en hebben de mogelijkheid om in onze 700 m² grote wasserij diverse afmetingen droogloopmattten te wassen. Maar tijdens het schoonmaken van de schoonloopmat, zit u uiteraard zonder een mat. Dit wilt u uiteraard niet, want u wilt uw pand schoonhouden. Daarom bieden wij een unieke service aan. Tijdens het schoonmaken van uw schoonloopmat, maakt u gebruik van een vervangende én schone schoonloopmat. Bij ons huurt u uw schoonloopmat en wij zorgen ervoor dat u nooit zonder zit, ook als wij uw schoonloopmat reinigen.

 

 

 

Uw schoonloopmat laten schoonmaken door Deep Dye 

 

Wilt u met enige regelmaat uw schoonloopmat laten schoonmaken? Huur dan uw schoonloopmat bij Deep Dye. Kies bij ons welk soort schoonloopmat u wilt, de afmetingen en de hoeveelheid. Ook kunt u bij ons aangeven wanneer u wenst dat uw oude schoonloopmat gewisseld wordt voor een nieuw exemplaar. Dit kan om de 2, 4 of 8 weken. Hoe intensiever uw schoonloopmat gebruikt wordt, des te vaker zult u uw schoonloopmat wilt laten schoonmaken. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bedrijfslogo op uw schoonloopmat te laten aanbrengen. Zelf heeft u geen omkijken naar het omwisselen van uw schoonloopmat. Wij opereren landelijk en verzorgen ook de logistiek van het omwisselen van uw schoonloopmat.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!