Een schoonloopmat laten reinigen is noodzakelijk

Als u als bedrijf veel mensen over de vloer krijgt, dan is een schoonloopmat bij de ingang een must. Zonder een schoonloopmat heeft u pas door wat voor vuil er via de schoenen mee naar binnen wordt genomen. Een schoonloopmat is een kei in het verwijderen van vuil van de schoenzolen. Een schoonloopmat bestaat uit stugge vezels, die zand, kleine steentjes en andere vuiligheid van de schoenen schraapt. Ook de groeven in de zool worden goed schoon geschraapt. Met bijvoorbeeld het bedrijfslogo in uw schoonloopmat, doet deze ook dienst als uw visitekaartje. Na een tijdje gebruik is een schoonloopmat reinigen noodzakelijk. Deep Dry is één van de weinige wasserijen in Nederland die zich bezighoudt met het reinigen van schoonloopmatten.

Reinigen van uw schoonloopmet inclusief omruilservice

 

Als uw schoonloopmat intensief gebruikt wordt, dan is deze snel vuil. De mat fungeert niet alleen als reiniger voor de schoenen, ook als opvangplek voor al het vuil dat van de schoenen afkomt. Het spreekt voor zich, dat het reinigen van een schoonloopmat vaak nodig is. Bestel daarom uw schoonloopmat bij Deep Dye. U huurt bij ons een schoonloopmat als onderdeel van een pool. Dit houdt in, dat wij uw vuile mat periodiek omruilen voor een schone schoonloopmat. U bepaalt hoe vaak u uw schoonloopmat gewisseld wilt hebben. Dit kan om de 2, 4 of 8 weken. Tevens kiest u het aantal matten en u heeft een keuze uit 5 verschillende afmetingen.

 

 

Uw schoonloopmat laten reinigen door Deep Dye 

 

Wilt u als bedrijf bij ons uw schoonloopmat laten reinigen? Dan heeft u met onze dienstverlening altijd een schone schoonloopmat bij uw entree liggen. U bepaalt zelf de frequentie van het omwisselen. Bent u actief in de schoonmaakbranche en bent u verantwoordelijk voor de reiniging van schoonloopmatten van uw klanten? Omdat u geen wasserij heeft, kunt ons inschakelen. Wij verzorgen de schoonloopmatten, de schoonmaak én de logistiek. U kunt dit vol vertrouwen aan ons uitbesteden en u heeft tevreden klanten. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het contactformulier in.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!