Altijd een schone entree door een schoonloopmat te huren

Thuis kunt u uw schoenen uitdoen. In een kantooromgeving doet u dit uiteraard niet en loopt iedereen met schoenen door het bedrijfspand. Dit houdt ook in, dat u vuiligheid, zand en steentjes van buiten meeneemt naar binnen. Is het ook nog eens regenachtig weer, dan kan het helemaal een modderboel worden. Vooral bij de receptie waar vaak de entree is, zal de vloer er niet aantrekkelijk uitzien, terwijl deze plek juist uw visitekaartje is. Door een schoonloopmat direct bij de entree te plaatsen, worden schoenzolen van het ergste vuil ontdaan en blijven de vloeren in uw pand schoon. Door een schoonloopmat te huren, heeft u de zekerheid dat deze altijd schoon is.

 

 

Hoe gaat het huren van een schoonloopmat?

 

Een schoonloopmat is tevens een opvangplaats, waar al het vuil, steentjes en vocht van de schoenzolen wordt achtergelaten. U kunt zich voorstellen, dat de mat er na een tijdje niet zo fraai meer uitziet en gereinigd moet worden. Hiervoor kunt u terecht bij Deep Dye. Wij hebben een unieke service, waar het huren van een schoonloopmat mogelijk is. Als uw schoonloopmat gereinigd moet worden, halen wij deze op en leggen er een schone schoonloopmat neer ter vervanging. U kunt bij ons kiezen wanneer u de schoonloopmat wilt laten vervangen. Dit kan om de 2, 4 of 8 weken. U heeft zo altijd een schone schoonloopmat en u houdt uw vloeren schoon.

 

 

 

Schoonloopmatten huren bij Deep Dye 

 

Een schoonloopmat is uitermate nuttig voor uw bedrijf. Door de grove vezelstructuur van de mat, wordt het ergste vuil van iedere schoenzool die er overheen loopt verwijderd. Omdat het professioneel reinigen nagenoeg onmogelijk is als u geen specialist bent, doet u er goed aan om uw schoonloopmatten te huren bij Deep Dye. Hierdoor wordt uw vuile schoonloopmat periodiek gewisseld en u hoeft hier zelf niets voor te doen. Logistiek regelen wij alles. U geeft enkel aan ons door hoeveel schoonloopmatten u wilt huren, de afmetingen en hoe vaak u ze wilt laten omwisselen. Desgewenst, kunt u bij ons ook schoonloopmatten huren met uw eigen bedrijfslogo.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!