Uw schoonloopmat verdient een professionele reiniging

Heeft uw bedrijfspand een prachtige en aansprekende entree? Helaas wordt dit een beetje teniet gedaan, als iedereen met natte en vieze schoenzolen binnenloopt. Bovendien lopen werknemers naar hun werkplek, dus overal zijn voetstappen en vuil op de vloer te zien. En zeg nu eerlijk, de receptie oogt een stuk minder klantvriendelijk als de vloer onder de voetstappen en vuil zit. Een schoonloopmat is de beste oplossing. Deze mat is speciaal ontworpen om de schoenzolen van uw bezoekers van het grove vuil te ontdoen, zodra zij hierover lopen. Leg dus altijd een schoonloopmat van ons direct bij de entree neer en zorg voor een professionele reiniging. Zo blijven uw vloeren altijd schoon.

 

 

Hoe werkt een professionele reiniging van een schoonloopmat?

 

Een professionele reiniging van uw schoonloopmat, is dus niet het stofzuigen, zoals uw schoonmakers het doen. Dit is de dagelijkse schoonmaak, zodat het oppervlak schoon is. Hiermee haalt u niet al het vuil weg dat diep in de mat zit. Een professionele reiniging van een schoonloopmat kan maar heel beperkt. Deep Dye is één van de weinige professionele wasserijen waar dit kan. Wij reinigen schoonloopmatten, droogloopmatten en vloerkleden van diverse maten op professionele wijze. Bovendien bieden wij een uitstekende service aan. Wij beseffen, dat u tijdens de reiniging zonder een mat zit. Voor onze klanten hebben wij daarom een omwisselservice. Telkens als uw mat opgehaald wordt voor een professionele reiniging, leggen wij een professioneel gereinigde schoonloopmat terug. Zo ligt er altijd een schone schoonloopmat in uw entree.

 

 

 

Deep Dye is er als uw schoonloopmat een professionele reiniging nodig heeft 

 

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en dus kan de intensiteit van het gebruik van een schoonloopmat sterk verschillen. Daarom kunt u bij ons aangeven wanneer u uw schoonloopmat gewisseld wilt hebben, zodat wij uw huidige schoonloopmat van een professionele reiniging kunnen voorzien. Bij veel gebruik, kan dit al om de 2 weken. Maar het kan ook om de 4 of 8 weken, wanneer u maar wenst. Logistiek hoeft zich geen zorgen te maken. Wij hebben een landelijke dekking, goede logistieke partners en verzorgen dan ook zelf de omwisseling.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!