De geschiedenis van Deep Dye en Proper Wash

Deep Dye is midden jaren tachtig opgericht door Eric van de Loo in de textielstad Enschede. In eerste instantie richtte DD zich op het reinigen en verven van vloerbedekking. Enkele jaren later kwam daar de tapijtwasserij bij. Eind jaren negentig is daar de matten wasserij en het verhuren van schoonloopmatten bijgekomen.

Koos van Dijkhuizen is eind jaren tachtig al begonnen met het verhuren en laten wassen van schoonloopmatten. Eind jaren negentig is dit officieel vastgelegd in het bedrijf ProperWash. Vrij snel kwam daar ook het leveren van  logomatten bij. Vanaf 2016 heeft PW zich ook gespecialiseerd in het aanleggen van entreezones voor nieuwbouw -en verbouw projecten.

En nu sinds 2019  samen verder: Deep Dye en ProperWash! Vanaf de zijlijn hebben Koos en Eric nog steeds een adviserende rol!

 

Onze Filosofie over matten

Mensen werken steeds meer voor bedrijven, die hun werkzaamheden naar binnen, in gebouwen, hebben verplaatst. Het comfort, de hygiëne en de veiligheid van thuis verwachten we ook bij dat binnen werken. DD & PW dragen hun steentje hieraan bij door onderhoud in de wasserij van de buitenmatten, entreezones, binnenmatten en ergomatten.

Klantenbeoordelingen