De geschiedenis van Deep Dye

Deep Dye werd begin jaren tachtig opgericht door Dhr. van de Loo in de textielstad Enschede. Het bedrijf begon met het verven van vloerkleden en voegde enkele jaren later een tapijtwasserij en een mattenwasserij toe. In de late jaren negentig begon het bedrijf ook met het verhuren van schoonloopmatten. De naam ‘Deep Dye’ is ontstaan door de oorspronkelijke focus op het verven van vloerkleden.

In 2019 werd Deep Dye overgenomen door Valotyn B.V, sinds 2016 ook  eigenaar van het familiebedrijf Properwash B.V .en medio 2021 zette het bedrijf zijn eerste stappen over de grens door de overname van de Duitse facilitair dienstverlener Service2go. In 2022 fuseerde Deep Dye met Properwash, dat in de late jaren tachtig werd opgericht door Dhr. van Dijkhuizen als verhuurder van schoonloopmatten. In 2023 werd het dienstenpakket uitgebreid met de verhuur van vloerwissers en het verzorgen van toilet hygiëne.

Door deze fusie combineert Deep Dye zijn jarenlange ervaring in de textiel- en hygiëne-industrie met de expertise van Properwash op het gebied van facilitaire dienstverlening, waardoor het bedrijf in staat is om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zijn klanten.

In maart 2023 neemt het Amerikaanse bedrijf Alsco de Duitse tak van Deep Dye, Serive2go, over en in oktober 2023 neemt het Franse beursgenoteerde Elis, de mattenklantportfolio in Nederland van Deep Dye over.

Vanaf oktober 2023 gaat Deep Dye zich volledig richten op de stomerijservice.

De Bleek 39 | 7468 DK Enter | BTW nummer: NL813307752. B01 | KvK nummer: 06051479

 

Klantenbeoordelingen