Laat de inloopmat schoonmaken op professionele wijze

Een inloopmat is zoals de naam al aangeeft, een deurmat die zorgt dat de eerste inloop droog en schoon verloopt. Meestal wordt met een inloopmat een droogloopmat bedoeld. Dit is een flexibele mat met een zachte structuur en maakt zodra u erover loopt, de schoenzolen droog. Een andere vorm van een inloopmat, is een schoonloopmat. Een schoonloopmat is een stugge mat en bestaat uit vezels die het grove vuil van de schoenzolen haalt. Het spreekt voor zich, dat een inloopmat regelmatig goed gereinigd moet worden. Laat daarom de inloopmat schoonmaken op een professionele wijze door een wasserij.

 

 

Tijdens het schoonmaken van uw inloopmat nooit zonder zitten

 

Tijdens het schoonmaken van uw inloopmat van Deep Dye zit u zonder en dat is natuurlijk niet handig. Hierdoor loopt iedereen met vuile en/of natte schoenen uw bedrijfspand binnen. U kunt daarom een inloopmat huren bij Deep Dye. Wij bieden u de unieke service, dat wij uw inloopmat ophalen en tegelijkertijd een schone mat ter vervanging plaatsen. Uw inloopmat wordt professioneel gereinigd, terwijl u intussen ook geniet van een andere schone mat in uw pand. U kunt zelf bij ons aangeven of u uw oude mat om de 2, 4 of 8 weken wilt vervangen. Wij zijn landelijk operationeel en maken gebruik van een uitstekende logistiek om uw inloopmaten te verwisselen.

 

 

 

Uw inloopmat laten schoonmaken door Deep Dye 

 

Wilt u de zekerheid van altijd een schone inloopmat? Dan is uw inloopmat laten schoonmaken door Deep Dye de beste oplossing. U heeft altijd een schone inloopmat. Wanneer u als schoonmaakbedrijf de verantwoording heeft over het reinigen van de inloopmatten van uw klanten, dan kunt u dit als intermediair aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat de inloopmatten periodiek opgehaald en gereinigd worden. Tevens plaatsen wij altijd een vervangende schone inloopmat bij uw klanten. Met onze dienstverlening kunt u ook uw klanten een extra stukje dienstverlening aanbieden.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!