Laat professioneel uw inloopmat reinigen

De naam zegt het al: een inloopmat legt u direct bij de entree neer. De mat zorgt ervoor, dat iedereen die binnenkomt, niet met natte en vuile schoenzolen het pand inloopt. Een andere benaming voor een inloopmat, is droogloopmat. De voornaamste taak van de mat, is om ´droog te lopen´. Natte schoenzolen worden door het lopen over de mat gedroogd. Tevens haalt een inloopmat ook het ergste vuil weg, zodat u uw pand schoonhoudt. Maar een inloopmat zal na verloop veel vocht en vuil bevatten. Een stofzuiger erover is niet voldoende om de mat goed schoon te krijgen. Echt goed een inloopmat reinigen kan alleen professioneel.

 

 

Het reinigen van een inloopmat en tevens omwisselen

 

Heeft u één of meerdere inloopmatten nodig voor uw bedrijfspand? U kunt zich voorstellen, dat als u een inloopmat wegbrengt om deze te laten reinigen, u tijdelijk zonder zit. Dit kan natuurlijk niet en daarom moet u voor het reinigen van een inloopmat bij Deep Dye zijn. Wij bieden u verschillende voordelen. Wij zijn namelijk één van de weinige professionele wasserijen die inloopmatten van diverse afmetingen kunnen reinigen. Daarnaast verzorgen wij een omwisselservice. Wij halen op het door u aangegeven termijn de oude inloopmat op en vervangen deze door een blinkend schone inloopmat. U huurt bij ons het ware een inloopmat en u heeft hierdoor altijd een schone entree.

 

 

 

Uw inloopmat laten reinigen door Deep Dye

 

Wilt u ook altijd een professioneel gereinigde inloopmat? Bestel dan uw inloopmat met de omruil- en reinigingsservice van Deep Dye. Geef de maat door van de inloopmat die u wilt, het aantal en om de hoeveel tijd u deze omgewisseld wilt hebben. Wij wisselen uw mat om, om de 2, 4 of 8 weken. Hiervoor hoeft uzelf helemaal niets te doen. Wij opereren landelijk en hebben goede logistieke partners die voor omwisseling van uw inloopmat zorgen. Met onze service dragen wij graag bij aan een schone entree en een goed visitekaartje voor uw onderneming.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!