Gebouwen

ProperWash levert modulaire entreesystemen voor binnen en buiten, onder eigen naam, op basis van Pay per Use. Onafhankelijk van één bepaald(e) producent, merk of systeem. Hiermee bieden we een oplossing voor iedere ‘entree uitdaging’.

Waar het technisch tot de mogelijkheden behoort, maken we gebruik van (deels) gerecyclede materialen en zoeken we, waar haalbaar, naar mogelijkheden om de entreesystemen na hun levensduur te recyclen.

 

Pay per Use

Betalen voor gebruik i.p.v. het bezit.

Wij leveren naar wens een entreesysteem en installeren deze. Tijdens de gebruiksperiode zijn wij verantwoordelijk voor het groot - onderhoud en eventuele reparaties of vervanging .Aan het einde van de levensduur van het systeem de-installeren wij en zoeken naar (de beste) recycle mogelijkheden.

Het voordeel is, dat je geen voorinvestering hebt of omkijken naar onderhoud en wij zijn er van verzekerd, dat we invloed hebben op recycle mogelijkheden.

In een overeenkomst maken we afspraken over het aantal maanden dat het gebruikersabonnement loopt, het onderhoud en het juiste gebruik van het entreesysteem.