Laat de droogloopmat schoonmaken op professionele wijze

Het unieke aan een droogloopmat, is dat de mat bestaat uit zachte vezels die uw schoenzolen goed droogmaken. In Nederland regent het met enige regelmaat en uw werknemers, klanten en relaties die uw pand bezoeken, stappen met natte schoenzolen het pand binnen. Vooral als u veel gasten ontvangt, dan kunt u zich voorstellen hoe de vloer van uw receptie en in de rest van het pand eruit ziet na een regenachtige dag. Met een droogloopmat van Deep Dye voorkomt u dit. Door een groot formaat droogloopmat in uw entree te leggen, worden de meeste schoenzolen automatisch drooggemaakt en houdt u schone vloeren.

 

 

Schoonmaken van een droogloopmat inclusief omruiling

 

Door het professioneel schoonmaken van een droogloopmat, bent u deze een tijdje kwijt. Om te voorkomen dat u zonder zit en iedereen met natte schoenzolen uw band binnenkomt, laat u het schoonmaken het beste over aan Deep Dye. Bij ons huurt u namelijk een droogloopmat. Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder zit. Als het tijd is voor het schoonmaken van uw droogloopmat, halen wij deze op en leggen een schoon exemplaar terug. Het termijn wanneer u wilt wisselen, bepaalt uzelf. Wij bieden u naar keuze een termijn van 2, 4 of 8 weken en dit is meestal afhankelijk van hoe intensief uw droogloopmat wordt gebruikt.

 

 

 

De droogloopmat laten schoonmaken door Deep Dye 

 

Als marktleider op het gebied van het schoonmaken van droogloop- en schoonloopmatten, mag u ons vertrouwen op een uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hebben een professionele en grote wasserij, waar wij diverse afmetingen droogloopmatten kunnen reinigen. Bent uzelf als schoonmaakbedrijf verantwoordelijk voor de schoonmaak van de droogloopmatten van uw klanten? Wordt dan een intermediair van ons. Wij verzorgen voor u de schoonmaak én de vervanging, door een schone droogloopmat terug te leggen. Een droogloopmat laten schoonmaken van uw klanten gebeurt professioneel en grondig, waardoor u tevreden klanten heeft.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!