Een droogloopmat laten reinigen voor een droge entree

Helaas kan het in Nederland soms flink regenen. U zult het slechte weer ook ondervinden in uw bedrijf. Medewerkers, klanten en bezoekers die door de regen uw bedrijf binnenkomen, laten een natte vloer achter aan de entree of bij de receptie en lopen hiermee uw bedrijfspand door. De oplossing hiervoor is een droogloopmat. Zoals de naam al aangeeft, legt u deze mat direct bij de voordeur neer. De mat zorgt ervoor dat de schoenzolen goed worden afgedroogd. Met het droogmaken van vochtige schoenzolen, wordt ook het vuil meegenomen. Vocht en vuil blijft in de droogloopmat en komt niet uw bedrijfspand in. Periodiek de droogloopmat reinigen is noodzakelijk Maak daarom gebruik van de dienstverlening van Deep Dye.

 

 

Gemakkelijk omwisselen en reinigen van een droogloopmat

 

Natuurlijk kunt u een droogloopmat stofzuigen, maar dit is verre van ideaal vanwege het vochtige vuil dat in de mat zit. Het grondig reinigen van een drooglopmat is de enige oplossing. Dit kan niet iedereen en al helemaal niet als een droogloopmat een grote afmeting heeft. Kies dan voor de omruilservice van Deep Dye. Als wasserij voor schoonloop- en droogloopmatten, zorgen wij ervoor dat uw schoonloopmat periodiek omgewisseld wordt. Wij halen uw vuile schoonloopmat op, wassen deze in onze wasserij en wij leggen een schone mat neer. Als u zich voor onze pool aanmeldt, dan bepaalt uzelf de verwisselfrequentie. Doorgaans is dit om de 2 of 4 weken. Wordt uw schoonloopmaat niet zo intensief gebruikt? Ook een wissel om de 8 weken is mogelijk. Wij verwisselen desgewenst meerdere schoonloopmatten en u heeft de keuze uit diverse afmetingen.

 

 

 

Uw droogloopmat laten reinigen door Deep Dye 

 

Veel bedrijven maken gebruik van onze omruilservice. De bakker, de apotheek, kantoren en scholen, zij hoeven niet meer om te kijken naar hun droogloopmat. Zij huren bij Deep Dye hun schoonloopmat, die na de afgesproken periode netjes door ons wordt omgewisseld. Heeft u een schoonmaakbedrijf en moet u bij uw klanten ook regelmatig een droogloopmat reinigen? U heeft ongetwijfeld geen professionele wasserij en ook niet logistiek om de matten van al uw klanten zelf te reinigen? Wordt dan intermediair bij ons, dan regelen wij dit voor u, zodat u uw klanten tevreden houdt. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!