Wilt u een droogloopmat huren?

Een droogloopmat is een mat die u voor uw entree kunt leggen en die specifiek gemaakt is om vochtige schoenzolen te drogen. Zodra u hier overheen loopt, maken de zachte vezels van de mat uw schoenen droog. Met het opnemen van vocht, wordt ook het meeste vuil van de zool opgenomen, zodat de vloeren in uw pand schoon en droog blijven. Hiermee voorkomt u vervelende voetstappen op harde vloeren of vuile vloerbedekking. Uiteraard moet een droogloopmat met enige regelmaat gereinigd worden. De mat heeft namelijk veel vocht en vuil opgevangen. Een droogloopmat huren is de oplossing, om nooit zonder een schone mat te zitten.

 

 

Op welke wijze is het huren van een droogloopmat mogelijk?

 

Het huren van een droogloopmat is een constructie van Deep Dye. Wij zijn één van de weinige wasserijen in Nederland waar wij professioneel schoon- en droogloopmatten reinigen. Ook tapijten en vloerkleden kunnen wij voor u reinigen. Om te voorkomen dat u tijdens het reinigen zonder een droogloopmat zit, krijgt u bij ons altijd een vervangende én schone mat. U heeft altijd een representatieve entree en uw vloeren blijven schoon en droog. Door ons uitgebreide netwerk van logistieke partners, hebben wij een landelijke dekking en wisselen wij overal in het land uw droogloopmat om.

 

 

 

Droogloopmatten huren bij Deep Dye 

 

Wilt u altijd een representatieve en schone entree hebben? Dit kan door droogloopmatten te huren bij Deep Dye. Uw gasten en klanten zien een schone receptievloer, zonder natte en vuile voetstappen. U kunt bij ons droogloopmatten huren in de afmetingen die u wenst en u bepaalt zelf wanneer ze vervangen moeten worden. Wij garanderen u met onze omwisselservice altijd een schone droogloopmat. U kunt uw droogloopmatten personaliseren met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Zo heeft u een duidelijk herkenbare entree. Omdat wij marktleider zijn met een professionele wasserij, zijn uw droogloopmatten altijd grondig en professioneel gereinigd.

 

 

 

Je vloerkleed aanmelden, zo makkelijk gaat het:

Stap 1

 Meld zichtbare vlekken of schade

Stap 2

Stuur ons uw adres per e mail↓

Stap 3

Check (-: Wij komen uw kleed ophalen!